Politica de returnări și rambursări

Clienții pot solicita retur sau schimb în termen de 14 zile de la primirea produsului (produselor). Rambursările vor fi făcute prin aceeași metodă pe care ați folosit-o pentru a plăti.

ANULARE

Acceptăm anulări de comenzi înainte ca produsul să fie expediat. Dacă comanda este anulată până la acel moment, veți primi o rambursare integrală.

Dacă produsul a fost deja expediat, din păcate nu vom putea anula comanda.

CONDIȚII DE RETURNARE/SCHIMB

  • Toate articolele trebuie returnate în starea lor inițială de vânzare, fără să fi fost purtate, spălate sau modificate și cu toate etichetele încă atașate.
  • Toate articolele trebuie returnate cu cutiile originale.
  • Toate articolele trebuie returnate într-un singur pachet.
  • Livrările de retur/schimb trebuie efectuate folosind același serviciu ca și livrarea inițială.
  • Putem accepta retururi/schimbări numai din țara în care a fost expediată inițial o comandă, de exemplu, comenzile livrate în SUA trebuie returnate din SUA
  • Returul/schimbul nu este, din păcate, gratuit (taxele de import și transport vor fi percepute pe cheltuiala dumneavoastră).
  • Desigur, orice articole defecte pot fi returnate.

Ne rezervăm dreptul de a nu accepta nicio retur/schimb dacă produsul prezintă semne de uzură sau a fost folosit sau modificat față de starea sa inițială.

Veți fi informat dacă propunem să vă respingem rambursarea/schimbul; puteți alege să vi se returneze produsul pe propria cheltuială.

CUM SE RETURNEAZĂ UN ARTICOL SAU O COMANDĂ ÎNTREAGĂ?

Pasul 1: Vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii pentru clienți pentru a începe procesul de returnare cu următoarele informații:

  • Număr de ordine
  • Dovadă de cumparare
  • Video sau fotografie a produsului defect

Pasul 2: introduceți chitanța, împreună cu articolele, înapoi în ambalajul original.

Pasul 3: Predați pachetul curierului, după ce curierul a verificat expedierea de retur, vă rugăm să închideți coletul în siguranță.

RESTITUIRE

În cazul returnării, rambursarea va fi creditată pe metoda de plată inițială. Costurile de transport nu vor fi rambursate de foxmalls.com în cazul returnărilor.

Odată ce pachetul dvs. ajunge la noi, vă rugăm să acordați  7-14 zile lucrătoare (în funcție de orele de vârf) pentru ca returnarea să fie procesată. Dacă returnarea dumneavoastră nu îndeplinește condițiile enumerate, coletul vă va fi trimis înapoi pe cheltuiala dumneavoastră. Când returnarea dvs. a fost acceptată, rambursarea dvs. va fi emisă și veți primi un e-mail de confirmare.

ADRESĂ DE RETURNARE/SCHIMB

Vă rugăm să contactați echipa noastră de servicii clienți pentru o adresă de retur/schimb.

Suntem disponibili pentru a vă sprijini prin

E-mail: contact@foxmalls.com

Ne străduim să răspundem la întrebările dumneavoastră în 24 de ore lucrătoare.