Termeni și condiții

1,Despre noi

Foxmalls este un magazin online profesionist care oferă clienților produse și servicii de calitate. Oferim o gamă largă de categorii de produse, inclusiv mărfuri generale și produse electronice. Scopul nostru este să facem cumpărăturile online mai ușoare și mai convenabile.Oferim o interfață de utilizator ușor de utilizat, împreună cu opțiuni de căutare puternice și un sistem de coș de cumpărături, astfel încât clienții să își poată gestiona cu ușurință listele de cumpărături. Oferim ramburs la livrare și servicii de livrare rapidă pentru a asigura clienților experiența de cumpărături.Avem servicii profesionale pentru clienți pentru a ajuta și sprijini clienții. Scopul nostru principal este să facem din magazinul nostru de cumpărături online prima alegere.

2,Afișați site-ul web.

Acești termeni și condiții guvernează utilizarea acestui site web; prin utilizarea acestui site web, acceptați acești termeni și condiții în întregime. Dacă nu sunteți de acord cu acești termeni sau cu orice parte a acestora, nu trebuie să utilizați acest site web.

Trebuie să aveți cel puțin 18 ani pentru a utiliza acest site web. Prin utilizarea acestui site și acceptarea acestor termeni și condiții, garantați și declarați că aveți cel puțin 18 ani.

Acest site web utilizează cookie-uri. Prin utilizarea acestui site web și prin acceptarea acestor condiții de utilizare, sunteți de acord cu utilizarea cookie-urilor, așa cum este prevăzut în Politica noastră de confidențialitate.

3,Permisiunea de a utiliza site-ul web

Cu excepția cazului în care se specifică altfel, Foxmalls și/sau licențiatorii săi dețin drepturile de proprietate intelectuală asupra site-ului și materialelor. Toate aceste drepturi de proprietate intelectuală sunt rezervate în temeiul următoarei licențe.

Puteți vizualiza, descărca și imprima pagini sau alt conținut de pe site pentru uz personal, descărca și imprima numai în scopuri de caching, sub rezerva restricțiilor stabilite mai jos și în altă parte în acești Termeni de utilizare.

Nu ar trebui să faci asta:

  • Republicarea materialelor de pe acest site (inclusiv publicarea pe alte site-uri web);
  • Vânzarea, închirierea sau sublicențierea materialelor de pe site;
  • Afișarea publică a materialelor de pe site-ul web;
  • Reproducerea comercială, duplicarea, copierea sau utilizarea abuzivă a materialelor de pe acest site;
  • editarea sau modificarea oricărui material de pe site; sau
  • Redistribuirea materialelor de pe acest site [cu excepția conținutului destinat în mod specific și expres redistribuirii.

Nu trebuie să utilizați acest site web în niciun mod care ar putea deteriora sau afecta disponibilitatea sau accesibilitatea acestuia, sau în legătură cu orice scop sau activitate ilegală, ilicită, frauduloasă sau dăunătoare.

Nu aveți voie să utilizați acest site web pentru a copia, stoca, găzdui, stoca, transmite, transfera, utiliza, publica sau distribui orice material care conține spyware, viruși informatici, cai troieni, viermi, keystroke loggers, rootkits sau alte materiale. Programe informatice rău intenționate.

Nu vă puteți angaja în orice activități de colectare sistematică sau automată a datelor (inclusiv, dar fără a se limita la, data mining, data mining, extracție de date și recoltare de date) pe sau în legătură cu acest site web fără acordul scris expres al Foxmalls.

Nu aveți voie să utilizați acest site web pentru a transmite sau trimite comunicări comerciale nesolicitate.

Nu puteți utiliza acest site web în niciun scop legat de marketing fără consimțământul expres scris al Foxmalls.

4,Conținutul utilizatorului

În acești Termeni de utilizare, "Conținutul utilizatorului" înseamnă orice material (inclusiv, dar fără a se limita la, text, imagini, materiale audio, video și audiovizuale) pe care îl trimiteți pe site-ul web în orice scop.

Concedeți Foxmalls o licență mondială, irevocabilă, neexclusivă, fără drepturi de autor pentru a utiliza, reproduce, adapta, publica, traduce și distribui conținutul dvs. de utilizator în orice mediu existent sau viitor.

De asemenea, îi acordați lui Foxmalls dreptul de a sublicenția aceste drepturi și dreptul de a acționa în justiție pentru încălcarea acestor drepturi.

Conținutul dumneavoastră de utilizator nu trebuie să fie ilegal sau ilegal, să încalce drepturile legale ale unei terțe părți sau să dea naștere la o acțiune în justiție împotriva dumneavoastră, a Foxmalls sau a unei terțe părți (în fiecare caz, în conformitate cu legislația aplicabilă). Nu trebuie să postați pe site-ul web un conținut de utilizator care face sau a făcut obiectul unei intimidări sau al unui proces juridic de fond sau al unei alte plângeri similare.

5,Drepturi de autor

Toate textele și întregul conținut al site-ului web referitor la serviciile companiei sunt protejate prin drepturi de autor și alte drepturi de proprietate intelectuală.

6,Politica privind încălcarea drepturilor de proprietate intelectuală

acești Termeni nu constituie un transfer de drepturi de proprietate intelectuală către dumneavoastră.

Deținem și păstrăm proprietatea asupra Site-ului, a Conținutului și a tuturor drepturilor de proprietate intelectuală aferente. Puteți utiliza site-ul numai în modul permis de noi. Vi se acordă un drept limitat, neexclusiv, revocabil și netransferabil de a utiliza Site-ul și Serviciile pentru a crea, afișa, utiliza, reda și descărca orice conținut în conformitate cu acești Termeni.

Nu trebuie să utilizați proprietatea noastră intelectuală în legătură cu niciun produs sau serviciu care nu are legătură cu noi sau care ne utilizează în vreun fel în legătură cu un produs sau serviciu neloial.

Nu aveți voie să modificați în niciun fel copia fizică sau digitală a conținutului pe care îl imprimați sau descărcați și nu aveți voie să folosiți ilustrații, fotografii, materiale video, audio sau audio sau grafice, altele decât textul care le însoțește.

7,Limitarea răspunderii și a garanției

Cu excepția cazului în care se prevede altfel în termenii și condițiile generale de vânzare pentru fiecare produs de pe acest site, acest site, produsele oferite spre vânzare pe acest site și tranzacțiile cu acestea sunt furnizate de Foxmalls "ca atare".

Foxmalls nu face nici o declarație sau garanție de orice fel, expresă sau implicită, cu privire la funcționarea acestui site sau la informațiile, conținutul, materialele sau produsele incluse pe acest site, cu excepția cazului în măsura în care este permisă de legea aplicabilă.

Foxmalls declină orice responsabilitate. Toate garanțiile, exprese sau implicite, inclusiv, dar fără a se limita la acestea, garanțiile implicite de vandabilitate și de adecvare la un anumit scop, de nerespectare a drepturilor de autor, de titlu, de utilizare liniștită, de acuratețe a datelor și de integrare a sistemului.

Acest site poate conține inexactități, erori sau greșeli tipografice. Foxmalls NU garantează că conținutul va fi neîntrerupt sau fără erori. În cea mai mare măsură permisă de lege, Foxmalls este responsabil pentru daune indirecte, accidentale, punitive.

În cea mai mare măsură permisă de legea aplicabilă, răspunderea totală a Foxmalls pentru daune (indiferent de cauza acțiunii) nu va depăși suma totală a taxelor plătite efectiv de dvs. către Foxmalls în luna imediat anterioară actului care se presupune că a dat naștere la răspunderea Foxmalls.

8,primirea comenzii

Vă rugăm să rețineți că este posibil să existe comenzi pe care nu le putem accepta și pe care este posibil să fim nevoiți să le anulăm. Foxmalls își rezervă dreptul, la propria discreție, de a refuza sau de a anula orice comandă din orice motiv. Circumstanțele în care o comandă poate fi anulată includ: limitarea cantităților disponibile, inexactitatea sau eroarea în informațiile privind produsele sau prețurile, problema identificată de către Departamentul de credit și prevenire a fraudelor etc.

Este posibil să avem nevoie de o confirmare sau de informații suplimentare înainte de a vă accepta comanda. Vă vom contacta în cazul în care comanda dvs. este anulată în totalitate sau parțial sau dacă avem nevoie de informații suplimentare pentru a vă accepta comanda.

Părțile sunt de acord că societatea de logistică terță parte va fi singura responsabilă pentru livrare după expedierea comenzii. În acest stadiu, cumpărătorul păstrează proprietatea deplină a produsului. Toate responsabilitățile și riscurile legate de livrare sunt suportate de cumpărător.

9,Transfer de proprietate

Proprietatea produselor pe care le comandați vă va fi transferată în momentul în care produsele părăsesc depozitul nostru și sunt predate furnizorului pentru a fi livrate la adresa pe care ați specificat-o în comandă. În acest caz, toată responsabilitatea și riscul pentru produse vă revin și dumneavoastră. Prin plasarea unei comenzi, autorizați Foxmalls să utilizeze servicii de livrare terțe în numele dumneavoastră.

10,Eroare tipografică

În timp ce Foxmalls se străduiește să furnizeze informații exacte despre produse și prețuri, pot apărea erori de preț sau tipografice. Foxmalls poate stabili prețul unui produs numai după ce a fost plasată o comandă. În cazul în care un articol are un preț incorect sau pare a fi înșelător din cauza unei erori în preț sau în informațiile despre produs, Foxmalls își rezervă dreptul de a refuza sau de a anula comenzile pentru acel articol, la discreția sa exclusivă. În cazul în care prețul unui articol este declarat incorect, Foxmalls poate, la discreția sa, să vă contacteze pentru instrucțiuni sau să anuleze comanda dumneavoastră și să vă notifice anularea.

11,Garanție

În cazul în care eshopping vă cauzează sau suferă daune ca urmare a încălcării de către dumneavoastră a oricărei prevederi a acestor Termeni de utilizare sau a oricărei acuzații de încălcare a oricărei prevederi a acestor Termeni de utilizare.

Prin prezenta, sunteți de acord să despăgubiți Foxmalls și să țineți Foxmalls nevinovat de și împotriva tuturor pierderilor, daunelor, cheltuielilor, responsabilităților și costurilor (inclusiv, dar fără a se limita la, onorariile legale și plățile efectuate de Foxmalls către terțe părți la sfatul consilierului general al Foxmalls pentru a soluționa orice reclamație sau litigiu).

12,Forța irezistibilă

Niciuna dintre părți nu este răspunzătoare față de cealaltă parte în cazul în care una dintre părți nu reușește să își îndeplinească obligațiile care îi revin în temeiul contractului din cauza unor evenimente independente de voința părții respective, inclusiv, dar fără a se limita la, forță majoră, terorism, război, insurecție politică, rebeliune, insurecție, agitație civilă, acte ale autorităților civile sau militare, insurecție, cutremure.

13,Sfârșitul

Sunteți de acord că putem, la discreția noastră exclusivă, să vă suspendăm accesul la site în orice moment, cu sau fără motiv, sau cu sau fără notificare.

Nu vom fi răspunzători față de dvs. sau față de o terță parte pentru nicio reclamație sau daună rezultată în urma unei astfel de rezilieri sau suspendări sau a oricărei alte acțiuni pe care o luăm în legătură cu aceasta. În cazul în care legea aplicabilă ne cere să vă notificăm despre reziliere sau anulare, vă putem transmite o notificare prealabilă sau ulterioară prin publicarea unei notificări pe Site sau prin trimiterea unei notificări la adresa din registrele noastre (prin e-mail sau în alt mod).

14,Notificare de modificare

Compania își rezervă dreptul de a modifica acești termeni și condiții din când în când, după cum consideră necesar, iar utilizarea în continuare a site-ului înseamnă că acceptați modificările aduse acestor termeni.

În cazul în care efectuăm modificări la Politica noastră de confidențialitate, vă vom informa cu privire la aceste modificări pe pagina noastră de pornire și pe alte pagini importante ale site-ului nostru. Modul în care utilizăm informațiile de identificare personală ale clienților site-ului nostru ne va afecta și, în cazul în care vom face modificări, acestea vor fi notificate destinatarului prin e-mail sau prin poștă.

Orice modificare a politicii noastre de confidențialitate va fi postată pe site-ul nostru cu 30 de zile înainte de aceste modificări. Așadar, recitiți această descriere în mod regulat.

Clienții sunt taxați o singură dată pentru costul de expediere. Nu se percepe nicio taxă de reaprovizionare de la consumatori pentru returnarea produselor.