Prize verticale inteligente recomandate pentru acasă
01.18.2024 | Foxmalls | Blog

În viața de acasă, priza este un instrument foarte important. Indiferent dacă este folosit pentru încărcare, birou sau decorarea casei, un întrerupător bun de priză este întotdeauna o parte foarte importantă.

Când vine vorba de achiziționarea Întrerupatoarelor și premiului, poate cea mai frecventă întrebare care deranjează pe toată lumea este „Cum să cumpăr Cele mai bune premiu și intrerupătoare”. Atunci când utilizați Stecher priza în decorarea casei sau la birou, cel mai obișnuit lucru de luat în considerare este un produs de marcă mare, cum ar fi Dedeman Prize, intrerupatoare legrand, intreupator schneider, prize legrand, prize leroy merlin și alte mărci, sau puteți lua în considerare și utilizarea nevoi la achiziționarea de prize, cum ar fi achiziționarea Priza dubla, Priza internet si tv dedeman, priza modulara gewiss, priza cu intrerupator dedeman, prize modulare leroy merlin sau prize tapo.

Dar produsul recomandat aici este o prize inteligente. Este diferit de prize smart wifi și Priza dubla dedeman. Este cu siguranță un bun prize si intrerupatoare de lux printre gadgeturile care trebuie să fie deținute de familie. Este de dimensiuni mici și are funcții independente. comutator, poate fi încărcat inteligent și este absolut sigur. Nu este o Priză cu cablu obișnuită, nici nu este o Presă de alimentare cu mai multe orificii, nici un simplu intrerupator dedeman, este acest produs vedetă “Priză de uz casnic usb3 nivel 12 rând de prize cu mai multe orificii “.

Acest produs are curent stabil și ocupă puțin spațiu. Nu necesită Doza priza sau prelungitor priza. Vine cu un cablu lung de 1,8 m, Deci nu este nevoie să cumpărați un prize si prelungitoare inteligente. Are sursă de alimentare cu mai multe fețe, fără a interfera unul cu celălalt. Are o compatibilitate foarte bună și acceptă toate dispozitivele digitale principale. și, mai important, există o blocare pentru copii, care poate juca un rol de protecție bun și poate evita pericolele de siguranță cauzate de atingerea accidentală a copiilor de acasă.

Deci ce mai aștepți? Faceți clic pentru a cumpăra acum. click aici》》👉Cumpără acum