idei de cadouri pentru copii
01.24.2024 | Foxmalls | Blog

Există multe beneficii în a deține o Aparat foto copii dedicată copiilor tăi. Poți exersa combinația dintre frumusețe și viziune și nu îți este teamă că vederea copiilor tăi va fi afectată dacă se holbează prea mult timp la ecranul telefonului mobil. Ceea ce este și mai bun este că vă poate ghida copiii să experimenteze fiecare moment al vieții cu inima și să treacă prin el în fiecare zi. Drumul pe care îl parcurgem și oamenii pe care îi întâlnim sunt atât de proaspete sub obiectiv! Părinții pot vedea, de asemenea, lumea în ochii copiilor lor din lucrări~

Trei puncte cheie atunci când achiziționați o aparat de fotografiat pentru copii.

  • Pixel:Majoritatea aparat de fotografiat pentru copii md de pe piață au acum între 8 milioane și 20 de milioane de pixeli, iar chiar și multe aparat de fotografiat pentru incepatori sau Aparat foto digital au doar 15 milioane de pixeli. Este recomandat ca părinții să aleagă configurația adecvată a pixelilor în funcție de nevoile lor. Dacă doresc doar ca copiii lor să se bucure să facă poze și să folosească un Aparat de făcut poze, atunci este suficient o cameră pentru copii cu mai puțin de 20 de milioane de pixeli.
  • Dimensiune: Produsele 3C pot afecta vederea daca sunt folosite prea mult timp, asa ca parintii sunt sfatuiti sa nu aleaga camere pentru copii cu ecrane prea mici. În prezent, cea mai populară dimensiune a camerei pentru copii este de 2 inci. Această mărime este foarte potrivită ca cadouri pentru copii de 3 ani fete, orice dimensiune mai mare va necesita ca copiii mai mari să o folosească.

  • Forma și funcție: Forma este cu siguranță ceva care trebuie luat în considerare pentru copii. Formele care le plac copiilor sunt adesea drăguțe sau cool. De exemplu, fetelor le pot plăcea mai mult aparat foto copii cu printare la fel cum Camera roz pal este foarte atractivă pentru fetițe. camera foto-video digitala pentru copii pot fi mai atractive pentru băieți, așa că Camera de filmat pentru copii sunt, de asemenea, o alegere bună pentru cadouri copii craciun. Din punct de vedere al funcției, trebuie să fie un Aparat foto copii cu printare, la fel ca un aparat foto instant copii, care poate dezvolta fotografii și poate lăsa suveniruri și amintiri bune copiilor.

Instax aparat recomandată

👉 Desen animat pentru copii HD Camera digitală

SKU CAS12191659
Material ABS
Greutate 0.56kg
Timpul de livrare

3-15 zile lucratoare

Pixel

1200w

marimea ecranului

2,4 inci

👉 Camera digitală pentru copii Jucării drăguțe

SKU CAS12191625
Material ABS
Greutate 0.8kg
Timpul de livrare 3-15 zile lucratoare
Pixel 1200w
marimea ecranului 2 inci

Există sute de tipuri de camere pentru copii, dar nu trebuie să le cumpărați fără discernământ. Deși sunt jucării pentru copii, până la urmă sunt produse electronice. Este recomandat ca parintii sa aleaga modele cu garantie. Dacă există probleme după vânzare, acestea pot fi rezolvate cu ușurință!