Politica de transport

Transportator logistic:

Regiunea de transport: 

Toate regiunile Romaniei

Departamentul de transport:

Timp de livrare (de obicei, timpul de livrare este estimat la 3-15 zile) = timp de procesare(1-5 zile lucratoare) + timp de livrare(2-10 zile lucratoare)

Timpii de livrare estimați se bazează pe o serie de factori, inclusiv adresa de destinație și cât de repede putem asambla și pregăti produsele pentru expediere.

De exemplu, după achiziționarea unui telefon, este nevoie de 1-5 zile lucrătoare pentru procesare, 2-10 zile lucrătoare pentru expediere și un total de 3-15 zile lucrătoare pentru a ajunge în Romaniei.

*Timpurile de procesare variază în funcție de diferitele articole. Puteți verifica timpul de procesare pe pagina produsului. După plasarea comenzii, puteți verifica informațiile de expediere a comenzii dvs. pe pagina de stare a comenzii online. De asemenea, veți fi notificat prin e-mail înregistrat.

Secțiunea privind costurile de transport:

transport gratuit peste lei345, costul transportului standard este de lei25

*În cazul în care nu primiți coletul din motive de forță majoră (de exemplu, pierderea transportului etc.), vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți în timp util pentru a negocia și vă vom ajuta cu plăcere.

Notă privind taxele: În Romaniei, clienții nu trebuie să plătească taxe de import, taxe vamale sau TVA (taxa pe valoarea adăugată).