FAQ

Q: pot plăti?

A: Vă recomandăm două metode

Vă recomandăm ramburs la livrare (COD).

- PayPal

- În numerar la livrare (COD)

Q:Regiunea de transport?

A:Toate regiunile din România

Q:Costurile de transport?

A:transport gratuit peste lei345, costul transportului standard este de lei25

Q:Costul transportului?

A:Timp de livrare (de obicei, timpul de livrare este estimat la 3-15 zile) = timp de procesare(1-5 zile lucratoare) + timp de livrare(2-10 zile lucratoare)

Timpii de livrare estimați se bazează pe o serie de factori, inclusiv adresa de destinație și cât de repede putem asambla și pregăti produsele pentru expediere.

De exemplu, după achiziționarea unui telefon, este nevoie de 1-5 zile lucrătoare pentru procesare, 2-10 zile lucrătoare pentru expediere și un total de 3-15 zile lucrătoare pentru a ajunge în Romaniei.

*Timpurile de procesare variază în funcție de diferitele articole. Puteți verifica timpul de procesare pe pagina produsului. După plasarea comenzii, puteți verifica informațiile de expediere a comenzii dvs. pe pagina de stare a comenzii online. De asemenea, veți fi notificat prin e-mail înregistrat.

Q:Urmărirea comenzilor?

A:Puteți să vă adresați serviciului clienți sau să verificați întrebarea referitoare la comanda dumneavoastră.

Q:Cum se face schimbul sau rambursarea?

A:Oferim un proces simplu de returnare și vă păstrăm banii în siguranță. Detaliile complete pot fi găsite pe pagina noastră de retururi și schimburi.

Q:Cum îmi pot anula comanda?

A:Vă rugăm să contactați serviciul nostru pentru clienți pentru a verifica starea comenzii dumneavoastră. Există o serie de condiții pe care clienții trebuie să le cunoască:

Notă:Comenzile plasate după 72h nu vor fi anulate, deoarece produsul a fost deja expediat, puteți contacta serviciul nostru de asistență pentru clienți pentru procesarea sau returnarea produsului și vom fi bucuroși să vă ajutăm să rezolvați problema.